Instituții   financiare

 Sectorul bancar s-a remarcat întotdeauna prin cereri mari în ceea ce privește calitatea recepției și a transmiterii informațiilor oficiale. AIRSTREAM oferă cele mai bune soluții de servicii a telecomunicațiilor fiabile pentru  instituțiile financiare! Toate avantajele unei comunicații fiabile calitate înaltă, incluzînd toate sucursalele dvs., bancomatele și terminalele, vă stau la dispoziție într-un singur serviciu automatizat!

Servicii AIRSTREAM pentru instituții financiare

AIRSTREAM este axată  în proiectarea, instalarea, configurarea și întreținerea rețelelor de telecomunicații pentru bănci și instituții financiare. Oferim multe soluții IT gata făcute, dar, în același timp, luăm în considerare caracteristicile obiectului și dorințele clientului. Principalele noastre servicii includ astfel de tipuri de lucrări precum:

- instalarea și conectarea sistemului dvs. de cablu;

- instalarea și întreținerea telefoniei digitale sau IP;

- Instalarea unui singur sistem de numere pentru toate sucursalele dvs.;

- furnizarea de acces internet oferit  de viteză înaltă;

- Crearea unei rețele private virtuale bazate pe o conexiune VPN, care combină sucursalele dvs. la distanță într-o singură rețea corporativă cu o gamă completă de servicii de telecomunicații;

- livrarea și conectarea centralelor telefonice automate, cu posibilitatea asocierii mai multor stații într-un câmp unic;

- furnizarea de canale de comunicare dedicate primare sau de rezervă cu lățime mare de bandă.

Conexiunea filialelor și  departamentelor

 AIRSTREAM este gata să imbine structura de telecomunicații a sucursalelor și bancomatelor dvs. într-o rețea corporativă unică ! Transferăm datele prin propria rețea de transport, asigurându-ne că biroul dvs. reprezentativ este conectat la nodul nostru de acces pe baza „ultimei mile”. Filialele dvs. nu vor avea restricții privind utilizarea protocoalelor și a formatelor de date transmise! Și, desigur, aveți trafic nelimitat la dispoziție!

Rețeaua dvs. de telecomunicații corporative de la AIRSTREAM vă va ajuta să rezolvați multe probleme tehnice, inclusiv:

- Asocierea sucursalelor și departamentelor cu un singur centru de procesare pentru transferul de date online;

- munca de la distanță cu o singură bază de date, inclusiv posibilitatea de actualizare în timp real;

- menținerea corespondenței confidențiale, protejată de vizualizarea neautorizată;

- transmiterea informațiilor urgente și importante fără întârziere;

- reducerea costurilor pentru apelurile telefonice între sucursale și birouri, indiferent de distanța acestora.

Conectarea bancomatelor și a terminalelor

Disponibilitatea unei conexiuni la Internet de înaltă calitate este unul dintre factorii decisivi la instalarea de ATM-uri și terminale. Internetul mobil în acest caz nu este potrivit, deoarece datele mobile sunt foarte instabile. Lipsa unei comunicări neîntrerupte pune în pericol securitatea și exclude posibilitatea supravegherii video constante, ceea ce face imposibilă funcționarea terminalelor și a bancomatelor.

În astfel de situații, cea mai bună soluție ar fi o conexiune la Internet prin linii închiriate de AIRSTREAM! Conectăm bancomatele și terminalele POS la centrele de procesare prin conexiuni cu fir și fără fir. Pentru conectare, se utilizează rețeaua de transport de bază AIRSTREAM, care se caracterizează printr-o funcționare stabilă și o securitate bună. Datorită canalelor de comunicare fiabile, ATM-urile conectate și terminalele POS pot efectua întregul volum de operații necesare!

AIRSTREAM adoptă o abordare individuală a nevoilor clienților săi. Costul fiecăruia dintre proiectele noastre este determinat pe baza specificațiilor tehnice, care țin cont de toate cerințele și dorințele dvs. Garantăm clienților noștri servicii de calitate și eficiență maximă în efectuarea lucrărilor.