Echipamentele moderne de supraveghere video oferă oportunități excelente pentru controlul vizual al unui obiect din orice parte a lumii, unde Internetul este disponibil. AIRSTREAM este gata să vă ofere tot ce aveți nevoie pentru monitorizarea video de la distanță a instalației dvs.! Datorită supravegherii video, puteți crește nivelul de securitate al întreprinderii dvs., controla disciplina angajaților dvs. și preveni furtul.

Tehnologiile utilizate de AIRSTREAM vă permit să vizualizați ce se întâmplă la obiectul dvs. în timp real. Acest tip de conexiune wireless se caracterizează printr-o stabilitate excelentă a canalului și este disponibil în permanență! Dacă aveți nevoie , puteți vedea înregistrările de la locul obiectului .

 AIRSTREAM oferă toate echipamentele necesare supravegherii video:
- camere digitale de înaltă calitate pentru supraveghere video folosind internetul;
- stocare locală, care acționează ca arhivă a înregistrărilor de supraveghere video;
- protector de supratensiune, asigurând funcționarea stabilă a echipamentului;
- un dispozitiv de alimentare neîntrerupt care menține capacitatea de lucru a echipamentelor în cazul întreruperilor de furnizare a energiei electrice.

Clienții AIRSTREAM folosesc programe fiabile de monitorizare de la distanță. Pentru a vizualiza semnalul video difuzat pe internet, pot fi utilizate nu numai la computere și laptopuri, dar și smartphone-uri, precum și alte dispozitive. Înregistrările de difuzare video și arhivă sunt protejate de vizualizarea neautorizată.