Pentru toate apartamentele din casa dvs., suntem pregatiti sa instalam supraveghere video gratuit!

Cum să te conectezi?
Dați o comandă președintelui casei dvs. sau strângeți singuri semnături de la cel puțin 10 locatari din scara dvs. care doresc să primească supraveghere video gratuită în casa dvs. Depuneți o cerere colectivă la AIRSTREAM' SRL.

Notă:
- posibilitatea de a vizualiza imaginea în timp real și înregistrările din arhivă pentru ultimele 14 zile;
- durata contractului este de 24 (douăzeci și patru) luni.

Obținerea aprobării pentru instalare:
Înainte de instalare, trebuie să coordonați procedura cu ceilalți locatari ai clădirii, să organizați o adunare generală a proprietarilor și să obțineți aprobare, deoarece camerele vor fi amplasate pe teritoriul comun al clădirii. Dacă discutați cu vecinii și prețul îi satisface pe toți, locurile de instalare sunt convenite, puteți să vă limitați la acorduri verbale.

Este important să plasați camerele astfel încât ușile de intrare ale vecinilor să nu fie incluse în câmpul lor de vizibilitate.
Astfel, problema privind protecția vieții private va fi rezolvată, deoarece supravegherea video se face nu asupra unei persoane specifice, ci asupra unui grup nedeterminat de persoane.
Trebuie să afișați o notificare că supravegherea video este în desfășurare, deoarece există o interdicție privind filmarea clandestină.

Ce riscați?
Dacă nu coordonați instalarea, în special un vecin care se opune amplasării camerelor, poate să se adreseze instanței cu o plângere cu privire la instalarea nelegală a supravegherii video pe teritoriul comun al clădirii. Și dacă instanța este de acord cu plângerea, va trebui să demontați echipamentele.

Expediază-ne o cerere online
Servicii suplimentare pe care le oferim
Selectati serviciul potrivit pentru dvs.
Tarife pentru internet

Inceram sa va oferim un plan tarifar cit mai flexibil, astfel incat sa puteti alege ceea ce vi se potriveste si sa nu platiti prea mult. Accesati link-ul de mai jos si selectati un tarif

Selectati tarif
Tarife pentru internet