Dacă vă interesează siguranța și pacea minții, atunci sunteți în locul potrivit. Suntem aici pentru a vă ajuta să protejați ceea ce contează cel mai mult: casa dumneavoastră și familia dumneavoastră. Cu soluțiile noastre avansate de securitate video pentru casă, vă oferim control total și vizibilitate asupra a ceea ce se întâmplă în jurul casei dumneavoastră.

Ce oferim:
Sisteme de supraveghere video avansate: Avem sisteme de supraveghere video de ultimă generație care vă permit să monitorizați locuința dumneavoastră de la distanță, în timp real. Veți avea acces la imagini clare și înregistrări video de înaltă calitate.
Alerte și notificări: Sistemele noastre sunt echipate cu tehnologie de detecție a mișcării și alerte personalizate. Veți fi notificat imediat dacă se detectează mișcare sau activitate neobișnuită în zona monitorizată.
Acces de la distanță: Cu aplicații mobile ușor de utilizat, veți putea să vedeți camerele de supraveghere și să controlați sistemul de la smartphone-ul sau tableta dumneavoastră, oriunde v-ați afla.
Instalare profesională: Echipa noastră de experți vă va ajuta să instalați și să configurați sistemul pentru a vă asigura că funcționează la capacitate maximă.
Asistență 24/7: Suntem mereu aici pentru a vă oferi suport și asistență în caz de nevoie.

De ce noi:
Suntem dedicați siguranței dumneavoastră. Cu o experiență vastă în domeniul securității video, oferim soluții personalizate pentru fiecare casă. Ne pasă de siguranța dumneavoastră și suntem aici pentru a vă oferi liniștea de care aveți nevoie.

Contactați-ne astăzi:
Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de securitate video pentru casă și pentru a primi o evaluare personalizată, vă rugăm să ne contactați astăzi. Liniștea dumneavoastră este cea mai importantă pentru noi, și suntem aici pentru a vă ajuta să o obțineți.

Siguranța nu este un lux. Este o necesitate. Alegeți serviciul nostru de securitate video pentru casă și protejați ceea ce vă pasă cel mai mult.

Expediază-ne o cerere online
Servicii suplimentare pe care le oferim
Selectati serviciul potrivit pentru dvs.
Tarife pentru internet

Inceram sa va oferim un plan tarifar cit mai flexibil, astfel incat sa puteti alege ceea ce vi se potriveste si sa nu platiti prea mult. Accesati link-ul de mai jos si selectati un tarif

Selectati tarif
Tarife pentru internet